Winter


Ren på väg - www.klockren.nu

Nu kan man äntligen kalla detta vinter, -17 och snö med strålande sol. Man blir hyponotiserad av hur vackert det är bara man går en bit från staden. Annars har helgen spenderats hemma, inte gjort något och verkligen inte känt för att göra nåt. Laddade precis hem Thundercats hela säsong 1, det blir fint det.

Finally its winter, minus 17 degrees celsius and bluebirds is what winter is all about, it looks soo beautiful.

Staying home this weekend watching Thundercats season 1, top notch!

Nice mini documentary about a man who devoted he´s whole life for the passion of what he do but no one seems to care.
The Archive

Swimming


Fisso tar ett break i badandet

Just nu vill jag bara bada, simma, dyka. Bilden är från i sommras då vi åkte ut till Ingarö för lite klippbad.
Ikväll blir det Amy Macdonald på Berns, vi får se hur det blir. Kanske visar en bild här sen, om inte får ni kolla Dn på onsdag.

All i wanna do right now is go swimming.

Things come to an end


70kr kostar det nu för tiden?!

Saker och ting håller inte livet ut, ibland gör det inte så mycket när det tar slut och ibland är det hemskt och åter hemskt när andra saker tar slut. Mitt körkort har gått ut, gick ut 2009, det gör inte så himla mycket. Nu ska jag skaffa nytt och då måste man ta nya bilder. Kan dock inte välja så jag behöver er hjälp. Vad tycker ni, all hjälp uppskattas.

Need to get a new drivers licenses since my old one expierd 2009. Need help to choose th right picture, wich one do you prefer?!

Wanna go fishing? watch this first!

Nightime


Det slutade så här


Och så här, snygg frisyr!?

Kvällen på kontoret blev lång, fotade pillade och laddade hem en film som hette "Photoshop för nybörjare". Rätt basic men lärde mig iallafall några små tricks och tips. Idag var dock planerat med snowboard och allt kändes bra tills alla som skulle med banga ur, ingen som vill tydligen. Ingen bra vecka det här för mig.
Vad som händer i helgen vet jag inte men på tisdag ska jag se Abhinanda iallfall, en bra sak att se fram mot.

So ended up staying late at the office, you can see the result above. Downloaded a film called "Photoshop for beginners" pretty basic but i learnde a few things at least. Today i was planing on going snowboard but noone wants to join me, whats up with that??

Lysrör


För lite självporträtt på sistone eller hur

Kvar på kontoret och klockan börjar bli "gåhemtid". Dock gillar jag inte att vara hemma just nu så jag dröjer mig kvar. Har fått lite saker fixade idag iallafall men har mycket kvar på listan att ta tag i.
Leker med lysrör just nu och förösker hitta ett spännande ljus, gå sisådär.
Då det visar sig att jag även har utländska följare av min blogg och dom verkligen kräver att jag ska skriva på engelska så tänkte jag nu börja sammafatta mina inlägg så ha överseende med min dåliga engelska.

Still at the office playing with some fluorescent light, dont really wanna go home right now. Started writing on english for all you readers abroad. Bare with me and my kind of crappy english
.

Wanna see someting funny?
Click here

Tallin


Tågstationen i Tallin


Utsikt över Tallin


Lisa vilar i Tallin


Tantaluring på marknad i Tallin

Hittade en rulle film från i sommras då jag var i Tallin. Fin stad, trevligt folk och gemytlig stämmning. Kan absolut tänka mig att spendera någon fler helg där.
Kan man reboota sig själv? Starta om? I så fall vill jag göra det nu.
Snygg video av The XX

Found an old 35mm film from my trip to Tallin this summer, i really liked Tallin and really wanna go back there soon. Posting a nice video by The XX

The XX - VCR

Tomhet


Översikt


Katt på tak, därifrån ser man allt.

Sängliggandes idag, denna gång befogat. Jaha vad gör man nu då??

Seg dag


Lisa på väg till Öst

Seg dag idag, vet inte riktigt vad jag ska ta tag i. Hemsidan borde lösas asap deluxe men känner inte för det, känner inte för at göra något alls faktiskt. Borde fakturera, borde fixa kvitton, borde göra mycket, men samtidigt är det en dag i morgon också.

Frukost


Som man bäddar får man ligga


Frukost i Götborg nån gång under 2009

Dålig sömn i natt, tankarna höll mig vaken. Dock upp 0630 för att ta mig genom morgontrafiken till Alvik och SALK hallen där jag tog en omgång tennis med Mattias. Sedan hem duscha och nu på väg till Nacka för att besiktiga bilen.
Igår öl, ikväll öl. Måste komma in i hälsosammare vanor.
Såg sista snittet av Californication härom veckan, underbar sista scen och jag känner med Moody, verkligen, när man gjort allt man kan men saker och ting omkring en ändå fallerar på grund av att man är den man är.
Elton John - Rocketman

Schredd


Kläppen, 2009


Sundsvall, 2009


Åre, 2009

Peppen är total, ikväll blire mer Snowboard. Ska försöka åka så mycket jag bara kan denna vinter för at är ju så himla kul! Ikväll blire Hammarbybacken med Vincent, Johan och Markus, plus alla andra som vill följa!
Peppar med detta monsteråk av Danny Davies, OS guld? Se up Shaun!
Danny´s final run at GP in Mammoth

Piminski


Joakim Dahlqvist - Aristide

Måste bara tipsa alla om att kolla in Joakim Dahlqvist, en god vän till Vincent som var förbi kontoret förra året och visade sina helt otroliga verk. Ta er tid och kolla in detaljerna, sjukt välgjort.
Piminski.com

Snölek


Sebbe ramla av snowracern, men vad gör det!?


Kjellbergs husbil körs inte så mycket på vintern.


Pappa kände mest för att gå upp tidigt och åka och spela bridge.


Bocken vaktade så inte Kjellbergs kom in.

Bilderna från Julen börjar ramla in... bjuder på bilder från juldagen då vi gick och och lekte i snön.

Just nu


Sommar i Saltvik och bilfärd mot Arvika sommaren 2009.

Sitter och mår lite illa just nu, gjort det hela morgonen inge vidare. annars då? Jo,trots att jag älskar vinter och snö så kan jag inte låta bli att längta lite till sommare just nu, till uteserveringar, småshorts och glada leenden. Helgen var bra, Bloody Mary och dödsmetal hos Nicklas, Moule Mariniere och Crabcore hos Johan och Alkberg på Strand. Helgen avslutades med bakis snowboard i Hammarbybacken. Kvalitet!
Tycker fortfarande CrabCore är det konstigaste på länge kolla!
Attack! Attack! - Stick Stickly

Julhockey


Pucken rinner iväg.


Petter och David vilar i båset.


Daniel tror han blir bättre än Tuffe Uffe om han tejpar bladet.


Peter valde en mindre färgrann utstyrsel i år.


David tog hem priset som årets spelare.


Truppen såg lite tunn ut i år.

En av dom roligaste sakerna med Jul i Sundsvall är vår årliga hockeymatch i Modin/Zetterberghallen. I år var uppslutningen lite sämre än tidigare men lika roligt var de ändå.

En legendarisk match från 2007

Helg igen


Akrylmålning som gjordes i natt

Fick ett fint stafli i julklapp av familjen och inatt invigde jag det. Väldigt roligt att måla igen, har inte gjort det sen gymnasiet nästan och kan inte fatta att jag inte målat mer. Jag hamnar i någon sorts trans när jag väl sätter igång och helt plötsligt när jag kollade på klockan var det verkligen för sent. Måste måla mycket mer för att komma igång för man är ju en smula ringrostig kan jag lova men roligt var det så det kommer komma mer målningar här så småning om.
Nu ska jag hem till Nicklas för lite vin och sedan verkar det som om det blir Grodan med Pär. Imorgon måste jag dock vara pigg för då ska det åkas snowboard förhoppningsvis.
Har ni inget att göra så kan ni kolla in Greg Hunts arbete HÄR. Han är väldigt bra!

13


Kari, Kocksgatan 2009

Trettondagen idag, dvs Jesuuppenbarelse. Visste ni att trettondagen igentligen innan jul började firas var Jesu födelsedag, sedan kom kyrkan och flyttade det hela till den 25 december. Så nu firar vi trettondagen som Jesu dop.
Något jag tyckte var spännande och roligt och som jag sett fram emot under en lång tid börjar gå mot sitt slut, det visade sig mest vara som jag trodde och förutspådde och till och med ännu sämmre. Får se fram emot andra saker helt enkelt.
Human Highway - The Sound

Kall tid


Hitta på denna idag

Kallt ute, kallt inne, vart jag än vänder mig möts jag av kyla även där jag önskar att det fanns värme finner jag kyla. Inte mycket att göra, man får börja värma sig själv när ingen annan gör det åt en, har ju massa att dela med mig av.
Lämmnade in 15 rullar film idag, så snart blir det mer uppdateringar här.
Fick för övrigt John from Cincianatti pepp så tog hem hela serien igen, nu ska det plöjas!
Joe Strummer - johnny Appleseed

RSS 2.0