Apparat


Sara dansar loss på Jenny och Joakims bröllop


Nya fina Polaprintern

I tisadg var jag alltså tillbaka hos Marie, Pirjo och dom andra på Uppsala Elåtervinning. 2 bilder mäktade vi med men en sak som var minst lika spännande var allt intressant vi fann. Vincent hittade en Ipod Touch bl.a och Crista fann säkert 6-7 kameror plus en lampa. Där fanns oxå Polaroidkameror i massor och det är ju skoj men det mest intressanta var en Polaroid Polaprinter. Efter lite mekande och skruvande så fick jag den att fungera och vilken rolig maskin. Den projicerar alltså positiv på Polaroider.
Kolla in Cristas fina Polaroider på hennes hemsida
Crista Leonard

Musen


Två av Vincents möss, stor och liten.

Vecka bestående av jobb, var tillbaka på Uppsala Elåtervinning igår och fick till 2 väldigt bra bilder. Jobbet i söndags gick bra, rätt ok nöjd faktiskt, dock finns det alltid saker man kunde gjort bättre. En annan sak som jag hoppas någon kan svara på: Varför, varför ska dom göra Göta Kanal 3?
Någon som är sugen på att dansa föresten? Jag är och det blir du oxå om du kollar dagens klipp.
Sharveari @ The Scene
Jobb


Fredrik & Georgios, 2008

Bra vecka med flera jobberbjudanden, får jag alla så är det bra, får jag några så är det bra får jag inget är det väldigt tråkigt. Om så  blir fallet kan man ju alltid köpa post-its.
Donato Sansone - Videogioco

Sand


Josef, Kerikeri

Hade letat fram ett klipp till en ny blogguppdatering men nu känner jag att jag vill visa en helt annan sak. Har sett Kseniya Simonova förr på bl.a Discovery Channel och då liksom nu blir jag väldigt tagen över denna Ukrainskas spännande värld och hennes otroliga talang. Det som gör detta ännu bättre än för är den starka berättelsen, fantastiskt. Väl värd sina 9 minuter.
Kseniya Simonova - Sand drawing

TorsdagJonas Andersson, Södra Teatern

"For a second there i thought you disappeared, It rains a lot this time of year
And we both go together if one falls down, I talk out loud like you're still around"
Jason Schwartzman sjung det en gång och det sammanfattar väl allt antar jag. Ikväll var trevlig, träffade upp Erik och Tove plus några till sedan kom även Marcus och Malin och drack några öl, länge sedan jag såg dom nu.
Var  även på Södra Teatern och kollade in Jonas Wadenholm, eller Jonas Andersson som är hans artistnamn. Jonas är tydligen en av Thailands absolut största artister och ha gjorde sitt första framträdande i Sverige med fullt thailändskt band och dansare och bjöd på en show med Lookthung.
I dag bjuder jag på ett bra sätt att göra vardagen roligare.
Piano Stairs

Promenad


Johnossi Storsjöyran 2008

Helgen har mestadels spenderats promenerandes runt staden. Långpromenad lördag och söndag och nu har jag nog sett hela västra söderort snart. Hela helgen återkom Johnossi i lurarna, det funkade. I fredags var jag och firade Elisa som fyllde 28, väldigt trevligt med Caipirinha och andra brasilanska läckerheter. Mötte upp Anders på Strand efter det för att sedan bara åka hem.
Dagens låt är en otroligt vacker låt utav en av mina absoluta favoritartister, videon regisserad utav en av min favoritregissörer
No more workhouse blues - Bonnie "prince" Billy


Läran


En kamera på kontoret

Kvar på kontoret, Crista håller på att exprimentera med ljus och reflektorer jag sitter och bloggar, bra lärare man är.
Bilden är den enda jag tagit på hela dagen, den tog exakt 9 minuter att göra. 4 minuter ljussättning och 5 minuter retusch.
har du oxå 9 minuter över tycker jag ska kolla på denna film, ljuv och vacker.
When the day breaks

Pigg


Mosebacke 2006

Vaknade pigg för första gången på länge nu (06.30 dock), kanske en vändning mot nya piggare tider, hoppas verkligen det. Hade Lisa på besök i helgen, verkligen roligt att se henne.
Ikväll bär det av mot Strand för att plåta Cobra, det ska bli skoj. Innan ska jag agera studioljuslärare vilket ska bli intressant då jag kulle ju behöva en lärare i det själv.
Ni som inte sett Adam Berg reklam film för Phillips borde göra det nu:
Carousel - Phillips, director Adam Berg

Axelsberg


Axelsberg by night

Nattliga promenader är något man måste göra när man behöver få luft och rensa huvudet/tankarna. Så här kan det se ut på en vanlig nattstrappats i mina kvarter. Helgen annars har varit väldigt ovanlig och förvirrande.
I did nothing - MAI

Mycket


Fåglarna

Har inte bloggat på länge, det har sina orsaker.
Kolla in denna så länge.
No Fun - Coconut Records

RSS 2.0