2010


Bilden har inget med 2010 att göra, utan tvärtom.

Har inte skrivit under hela julen då jag inte ens öppnat min dator sedan den 21 december och nu när jag tänkte lägga upp ett nytt inlägg så slår det mig att idag är den 31 december och imorgon är det alltså år 2010. Alla skriver ju sin årsbästalistor för fullt och minns tillbaka detta fantastiska år. Mitt 2009 kan sammafattas rätt enkelt. våren/sommaren helt ok, hösten/vintern inte helt ok.
Jobb disskuteras och jobb bokas redan inför 2010 vilket är bra men närmast så ska det faktureras och levereras för att sedan vara ledig fram tills 11 december.
Glömde tyvärr kameran när jag for upp till Sundsvall så hela julen är dokumenterad med Hasselblad så det komemr ta ett par dagar innan jag kan berätta om min jul i Sundsvall, den var trevlig med uttmattande av många olika orsaker.
Om ni liksom jag är nyfiken på hur USA´s nuvarande president Barack Obama såg ut som teeny kan kolla på Lisa Jack´s  bilder.
Barack Obama - Occidental Collage
SnönSnön kom på riktigt och sablar vad vacker den är. Var precis ute på en promenad och allt har blivit så tyst och fridfullt, nästan tråkigt att lämna Axelsberg nu för att åka upp till Sundsvall imorgon men det kommer bli underart det med, ska hämta Sofia på dagis på onsdag och hon ringde idag och berättade att hon redan sagt till fröken att morbror Magnus kommer på onsdag. Annars ska man väl nämna hur tragiskt det är att ännu en begåvad Hollywoodstjärna gått bort i alldelens för ung ålder, Brittany Murphy blev 32 år gamal.
Postar en vacker film om döden:
Last minutes with Oden


Någon som vågar möta detta stjärngäng?

Annars går julen förhoppningsvis i glädjens tecken och många trevliga presenter ska ges och tas emot. Har dock fått två väldigt fina klappar redan. Först kom Fedex med ett hårt packet från KesselKramer i Amsterdam innehållande en fin bok och ett tack för för jobbet vi la ner på plåtningen för två veckor sedan med texten ".. since your still young",  se där ja. Sedan idag fick jag en lite överaskning i påsen när jag köpte Sushi på Sushi och Work. Ett litet paket med utvalda gosaker. Nu ska jag se på Arkiv X men innan jag gör det så ska jag tippsa om en finurlig liten låt som Samuel tipsade mig om. Matilda heter tjejen Murmeldjur heter låten. lyssna här:
Matilda - Murmeldjur

Kallt


Petter och Hägga på Södermannagatan

Nu är det kallt alltså, skönt men kallt. Jul kom snabbt som bara den och på måndag åker jag hem för att fira jul i Sundsvall med min familj, ska bli väldigt skönt. Enda orosmolnet är julklappar. Vad ska man ge bort i år och vad ska man önska sig?
Jag tycker Hästpojkens singel är bra, javisst.
Hästpojken - Gitarrer och bas, trummor och hat

Film


Billabong på besök i Norrtälje

Träffade Sophia Eriksen på Protestshooten, vi samarbetade på en Billabongshoot förra året där jag filmade och hon sminkade. hon berättade att hon sett bilderna därifrån och att dom såg kass ut, jag kollade och dom såg verkligen jättekonstiga ut. Min film hade oxå  kommit upp. Helt ok vart den, helt i stil med vad dom ville ha med mycket zoomande och handhållet. Kolla den vettja, jag har inte filmat snow/surf grejjerna
Billabong Girls Winter 2009

Snö


Filmljussättar Roffe slängde upp en lampa.

Så kom det snö, mycket trevligt. Firade med att ta en promenad från Kungsholmen till Slussen.
Annars har det varit jobb i massor denna vecka. Först runt om Stockholm för Protest sedan igår och idag i Filladefiakyrkan.
Mental status: Gråter åt monolog av Sara Edwardsson och talar högt med mig själv på amerikansk actionfilmsengelska. Tänker skriva ett fanmail till en artist för första gången på 28år.
Ich Clack Dih - Le Le

Mol alena


Någonstans i Vara en tidig morgon

Mycket nu. Spenderat det mesta av min vakna/ovakna tid på kontoret denna vecka, sitter där nu oxå för den delen.
Tog mig dock ner till debaser Slussen i går kväll för att spela skivor med Markus. Väldigt lyckat och roligt att komma från lite. I dag blev det frukost med Linnea på Wintervikens Café för att sedan kolla in en liten julmarknad i Vintervikens trädgård och sedan direkt till kontoret.
Enough - Makthaverskan

RSS 2.0